A Bábolna BROJLER Kft. elsődleges célja, hogy partnereit folyamatosan és időben szolgálja ki és kiváló minőségben biztosítsa a megrendelt brojler naposcsibéket és keltetőtojásokat. A COVID-19 járvány okozta gazdasági környezetben, a járványvédelmi szabályok szigorú betartása mellett megteszünk mindent, hogy munkatársaink a baromfitelepeken és a keltetőkben a napi teendőket biztoságban elvégezhessék, a tervezett karbantartásokra és beruházásokra időben sor kerülhessen, és természetesen ezzel párhuzamosan partnereink a megrendelt tételeket időben és minőségben átvehessék. Elnézésüket kérjük a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos intézkedések okozta nehézségekért és bízunk benne, hogy az élet hamarosan visszatér a régi kerékvágásba.

A Bábolna BROJLER Kft. által kínált minőségi brojlerekre most is és a jövőben is számíthat!

Történetünk

2020

Napjainkban a cég bővített termelői, keltetői és szállítási kapacitásai lehetővé teszik, hogy éves szinten megtermeljen akár 80 millió darab keltetőtojást, illetve kikeltessen 30 millió darab brojler naposcsibét, így biztosítva azt, hogy a komoly termeléssel működő nagyüzemeket is folyamatosan ki tudjon szolgálni minőségi áruval a világ bármely pontján.

2010

Az önállósodást követően megkezdődnek a fejlesztések és korszerűsítések, aminek köszönhetően az évi keltetőtojás termelés 40-ről 75 millió darabra nő és így a Bábolna Brojler Kft. ismét a magyarországi baromfitenyésztés egyik meghatározó szereplője lesz.

2007

A privatizációt követően, immár Bábolna Brojler Kft. néven folytatja töretlen lendülettel a 60-as évek végén megkezdett tenyésztői munkát az AVIAGENtől vásárolt, Ross-308-as szülőpárok telepítésével.

1990

A bábolnai állami baromfitenyésztés együttműködési szerződést köt az amerikai Arbor Acres céggel, aminek eredményeként véget ér a Tetra brojlerek tenyésztése, és a cég átáll előbb az Arbor Acres, majd a Ross típusú brojlerek forgalmazására.

1980

Az állami cég keretein belül működő Bábolna Brojler divízió egészen a 80-as évek végéig forgalmazza a Tetra brojlereket.

1970

Jelentős előrelépés történt a tenyészállományok állategészségügyi státuszának javításában. Megindulnak a nagyarányú tenyész- és végtermék-exportok.

1960

A Bábolnai Állami Gazdaság megteremti az iparszerű baromfitenyésztés alapjait. A Tetra márkanév 1967-es bejegyzését követően a barna és fehér tojóhibridek mellett piacra kerültek az első Tetra B brojlerek is.